Medifun este un festival socio-culturalo-sportiv ce se desfășoară sub forma unui concurs între echipe pe o durată de 5 zile.

Cum participi?

Ca să participi la Medifun trebuie să faci parte dintr-o echipă. Echipele sunt formate din 35-50 de persoane (jumate fete), care își aleg un nume, o culoare distinctivă, tricouri personalizate în culoarea aleasă, unul sau mai multe sloganuri (de susținere a echipei) și un steag.

Ce ai de făcut?

Cuvântul de ordine e ”fun”. Pe durata celor 5 zile de festival vor fi mai multe tipuri de probe: sportive, de creație, de interpretare, de logică etc. Probele sunt diferențiate în 3 categorii: sportive, speciale și surpriză.

Probele sportive sunt cele clasice: fotbal (băieți/fete), Baschet (mixt), volei (mixt), tenis, tenis de masă, tenis cu piciorul etc.

Probele speciale sunt cele care se repetă în fiecare an: lista neagră, realizarea și interpretarea unei scenete de prezentare a echipei,   imnul etc.

Probele surpriză sunt probe unice, care pot apărea oricând de la începutul evenimentului până la finalizarea lui.

A…și am uitat să vă spunem…fiecare seară se termină cu concerte și party. 😉

Ce câștigi?

Câteva sute de prieteni, amintiri care nu pot fi înlocuite de nicio altă experiență și 5 zile de distracție studențească în cel mai original și unic mod posibil.

40 Ron/day
Day Ticket Presale
  • Acces for 1 day
80 Ron
Team Members
  • Here's the fun!