medifun 23

Cumpără biletul medifun

sau înscrie-ți echipa

Nu știi ce tip de bilet să alegi? We've got you covered! Apasă pentru info!

PARTICIPANT ACTIV

CUM TE ÎNSCRII?

Participanții activi se înscriu prin intermediul căpitanului echipei din care fac parte​. El va colecta taxele de înscriere de la toți participanții activi din echipă, iar tu vei avea acces nelimitat la festival!  

General Pass

NU AI ECHIPĂ?

Dacă nu ai o echipă, poți opta pentru un bilet General Pass - ne ocupăm noi să-ți găsim echipa ideală! Dacă nu vrei să faci parte dintr-o echipă, ai acces complet în incinta festivalului și poți participa la probe necompetitive - just for fun. De asemenea, îți poți susține echipa favorită! Acest tip de bilet îți oferă posibilitatea de a fi alături de echipa ta favorită pe tot parcursul festivalului. Achiziționează chiar acum biletul tău General Pass!

*Abonamentele General Pass sunt disponibile pentru un timp limitat la prețul Early Bird de 230 RON. După epuizarea biletelor Early Bird, prețul abonamentelor devine 260 RON

Day ticket

DAY TICKETS

Nu vrei să faci parte dintr-o echipă și nici să participi la toate serile de festival? Ai la dispoziție opțiunea de a achiziționa și bilete pentru o singură zi. Alege din tabelul de mai jos ziua de festival la care vrei să participi și achiziționează chiar acum biletul tău MediFun23!