medifun 23

ÎNSCRIE-te individual!

Pagină dedicată biletelor: General pass, day ticket

Pasul 1

Adună-ți toată energia pozitivă și decide-te asupra tipului de bilet!

Dacă vrei să te înscrii individual, avem 3 opțiuni pentru tine: Prima opțiune reprezintă alocarea aleatorie într-o echipă, în cazul în care nicio echipă existentă nu te-a recrutat deja. Trebuie să achiziționezi biletul General Pass și de acolo ne ocupăm noi!

A doua opțiune este achiziționarea biletului General Pass, însă fără a fi alocat unei echipe. Ai acces nelimitat la festival și distracție maximă! A treia opțiune este achiziționarea unui bilet de zi pentru una sau mai multe seri de MediFun.

Pasul 2

Completează formularul

Completează formularul de mai jos! Durează 30 de secunde și ne ajută să-ți oferim cea mai frumoasă experiență Medifun. După completarea formularului, vei primi un e-mail cu mai multe detalii.

Pasul 3

FII RECRUTAT ÎNTR-o ECHIPĂ SAU PARTICIPĂ LA DISTRACȚIE FĂRĂ ECHIPĂ!

După completarea formularului de mai jos, vei primi pe e-mail toate informațiile referitoare la tipurile de bilete disponibile. Trebuie doar să-ți achiziționezi biletul și să vii la MEDIFUN! Te așteptăm cu mare drag! Let the madness begin!

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal Declar că am peste 16 ani Am citit și sunt de acord cu politica de confidențialitate și politica de cookies
Politica de confidențialitate
Politica de cookies