Regulament

Ca să participi la Medifun, trebuie să faci parte dintr-o echipă formată din 30 până la 50 membri activi

*Toți membrii trebuie să aibă minimum 16 ani, iar în cazul în care sunt minori, să prezinte acordul parental. (poate fi descărcat de aici)

Aceasta își alege un nume, o culoare distinctivă, tricouri personalizate în culoarea respectivă, steag, căpitan şi vicecăpitan. 

Pașii pentru înscrierea echipei:

  1. Echipa se înscrie prin completarea și trimiterea formularului de pe site de către căpitanul echipei. După completarea formularului, căpitanul va fi contactat prin e-mail de către organizatori și i se vor comunica pașii care trebuie parcurși pentru finalizarea înscrierii echipei sale.
  2. Achitarea taxei de participare a echipei se face pentru minim 30 de membri activi, într-un singur transfer bancar realizat de căpitanul echipei, ulterior existând posibilitatea de a completa echipa până la numărul maxim de participanți.
  3. Echipa își va putea alege orice culoare din paletarul de culori disponibil pe site – în secțiunea Merch.

 

Biletele

PENTRU PARTICIPANȚII ACTIVI: În urma finalizării procesului de înscriere pentru echipă, se vor genera biletele individuale pentru fiecare membru înscris în echipă, iar acestea vor fi trimise pe mail-ul acestora. În baza biletului generat pe email și a cărții de identitate va fi posibilă revendicarea brățărilor de acces în perimetrul festivalului. Mai multe detalii despre preschimbare vor fi anunțate ulterior.

PENTRU PARTICIPANȚII CARE ACHIZIȚIONEAZĂ GENERAL PASS/DAY PASS:

Biletele se achiziționează prin platforma LiveTickets (accesează pagina HAI LA MEDIFUN pentru detalii). După achiziționarea biletului, vei primi biletul tău pe e-mail. Te rugăm să prezinți biletul la intrarea în festival pentru a primi brățara aferentă tipului de bilet achiziționat (General Pass/Day Pass)

Ce ai de făcut?

Să te bucuri de festival participând la probe și concerte!

Pe durata celor 4 zile de festival există mai multe tipuri de probe: ingeniozitate, sportive, de creație, de interpretare, dar și probe speciale și surpriză. Probele surpriză sunt unice și pot apărea oricând de la începutul evenimentului până la încheierea lui.

În cazul nerespectării regulamentului în cadrul unei probe, aceasta va fi anulată, iar echipa nu va fi punctată pentru respectiva probă. Posibile anexe ale regulamentului vor fi comunicate căpitanilor echipelor la ședințele oficiale.

Ce câștigi?

O experiență inedită, prieteni noi și amintiri de neuitat!