Medifun este cel mai mare festival național studențesc, derulat timp de 5 zile după un concept unic în ţară, care întruneşte atât evenimente culturale, sportive şi caritabile sub forma unei competiţii inedite, cât şi ceaiuri dansante.

Cum participi?

Ca să participi la Medifun trebuie să faci parte dintr-o echipă formată din:

  • Membri activi: minim 25 – maxim 35, cu minim 14 fete/echipă ( care pot participa la probe)
  • Membri pasivi – diferența până la 50 de membri ( nu pot participa la probe dar pot susține echipa)
  • Toți membrii trebuie să fie majori

Aceasta își alege un nume, o culoare distinctivă, tricouri personalizate în culoarea respectivă,steag, căpitan si vicecapitan.

Pașii pentru inscrierea echipei:

  1. Echipa se înscrie prin completarea și trimiterea formularului atașat pe site
  2. Achitarea taxei de participare a echipei se face pentru minim 25 de membri activi la sediul Ligii Studentilor in intervalul orar afisat (ulterior fiind posibilă completarea echipei până la numărul maxim de participanți)
  3. Alegerea culorii din paleta afisata pe site este validată de către organizatori doar în momentul achitării taxei de înscriere la sediul ligii studenților după orarul afișat pentru minim 25 de membri activi

Biletele

În urma achitării taxei și a completării și trimiterii formularului atașat pe site, se vor genera biletele individuale pentru fiecare membru înscris în echipă, iar acestea vor fi trimise pe mail-ul acestora. În baza biletului generat pe email și a cărții de identitate va fi posibilă revendicarea brățărilor de acces în perimetrul festivalului. Mai multe detalii despre preschimbare vor fi anunțate ulterior.

Ce ai de făcut?

Să te bucuri de festival participând la probe și concerte!

Pe durata celor 5 zile de festival există mai multe tipuri de probe:  ingeniozitate, sportive, de creație, de interpretare, dar și probe speciale și surpriză. Probele surpriză sunt unice și pot apărea oricând de la începutul evenimentului până la încheierea lui.

În cazul nerespectării regulamentului în cadrul unei probe, aceasta va fi anulată, iar echipa nu va fi punctată pentru respectiva probă. Posibile anexe ale regulamentului vor fi comunicate căpitanilor echipelor la ședințele oficiale.

Ce câștigi?

O experiență inedită, prieteni noi și amintiri de neuitat!

NOT YET AVAILABLE
Day Ticket Presale
  • Acces for 1 day
70/80 Ron
passive Team Members active team members
  • Here's the fun!